10 mei: Bijeenkomst over samenwerking met maatschappelijke partijen

April 11, 2023

Het doel van deze bijeenkomst is om meer inzicht te krijgen in kansen en barrières die maatschappelijke partners zien in het samenwerken met onderzoekers en kennisinstellingen.

Wat zijn motivaties om samen te werken met wetenschappers en kennisinstellingen? Wat is er nodig om onderzoekers en maatschappelijke partners elkaar beter te laten vinden? Wat staat er mogelijk nu nog in de weg? En hoe kan een transdisciplinaire samenwerking zo goed mogelijk worden ondersteund?

De Jonge Akademie en de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) organiseren op woensdagmiddag 10 mei in het Trippenhuis te Amsterdam een rondetafelgesprek met maatschappelijke partijen, zoals non-gouvernementele organisaties, bedrijven, lokale overheden, en belangenverenigingen.

Aanmelden

Het doel van deze bijeenkomst is om meer inzicht te krijgen in kansen en barrières die maatschappelijke partners zien in het samenwerken met onderzoekers en kennisinstellingen (universiteiten en hogescholen).

Over de rondetafelbijeenkomst

De bijeenkomst duurt van 13.30 tot uiterlijk 17.00 uur. Deze zal interactief van aard zijn en biedt kans om van gedachten te wisselen met aanwezigen. Voorbereiding is niet nodig. Er zullen twee gespreksrondes plaatsvinden onder leiding van een moderator. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel. Meer informatie over het exacte programma volgt.

Via deze link kunt u zich aanmelden voor de bijeenkomst. Meer informatie over het exacte programma volgt. Ook als u niet kunt deelnemen op 10 mei dan zouden wij het erg op prijs stellen als u een paar korte vragen wilt beantwoorden zodat wij uw ervaringen en ideeën mee kunnen nemen. De vragen vindt u via de aanmeldlink hierboven.

Meer informatie

Collectieve kennisontwikkeling: verkennend onderzoek naar transdisciplinariteit in de wetenschap

 

Images

Contactgegevens 

De Jonge Akademie
Postbus 19121
1000 GC Amsterdam
Telefoon: 020 551 0867
E-mail: 
dja@knaw.nl

Ga naar contact

Over

De Jonge Akademie is een dynamisch en innovatief platform van onderzoekers uit verschillende disciplines met visie op wetenschap en wetenschapsbeleid.

Meer over De Jonge Akademie  > 

 

Cookie settings