Laatste aflevering Aan de top! met Claes de Vreese

December 12, 2022

Niet iedereen hoeft extravert en outgoing te zijn, maar je hebt die eigenschappen wel nodig in je team. Daarom vindt Claes de Vreese team science zo belangrijk. Dit vertelt hij in de zesde en laatste aflevering van de podcast Aan de top!

Claes de Vreese spreekt over het erkennen van verschillende kwaliteiten in een team, het belang van team science bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken en waarschuwt voor te snelle implementatie van Erkennen en Waarderen. De Vreese is universiteitshoogleraar kunstmatige intelligentie en maatschappij aan de Universiteit van Amsterdam.

Accepteer de cookies hieronder om de podcast te kunnen beluisteren.

Beluister via Apple Podcasts

Beluister via Spotify

Alle afleveringen

Over de podcast

In de podcastserie Aan de top! bespreken zes topwetenschappers de thema’s van het nieuwe Erkennen en Waarderen in relatie tot hun eigen carrière. De gesprekken gaan over de verschillende rollen in de academie, de rol van leiderschap en team science, maar ook over open science en de definitie van onderzoeks- en onderwijskwaliteit. De interviews zijn afgenomen door Ingeborg van der Ven en de montage en productie is gedaan door Spraakmaker Media. De podcasts zijn via vrijwel alle podcastplayers te luisteren.

Lees meer over Aan de top!

Feedback gevraagd

Heb je vragen of opmerkingen over de interviews? Stuur dan een mail naar dja@knaw.nl. De interviews en eventuele reacties worden verwerkt in een reflectierapport dat in de eerste helft van 2023 zal verschijnen.

Images

Contactgegevens 

De Jonge Akademie
Postbus 19121
1000 GC Amsterdam
Telefoon: 020 551 0867
E-mail: 
dja@knaw.nl

Ga naar contact

Over

De Jonge Akademie is een dynamisch en innovatief platform van onderzoekers uit verschillende disciplines met visie op wetenschap en wetenschapsbeleid.

Meer over De Jonge Akademie  > 

 

Cookie settings