Nieuwe aflevering Aan de top! met Klaas Landsman

November 28, 2022

Deze week luisteren we naar zelfbenoemd anarchist Klaas Landsman. Aan de top kom je door een combinatie van focus en geluk, vindt hij. Deze top kan niet zonder de berg, maar de berg wordt wel gevoed door het smeltwater van de top.

Daarom ziet Klaas Landsman zichzelf meer als verbinder dan als leider. In deze rol hecht hij veel waarde aan interdisciplinaire samenwerking. Klaas Landsman is hoogleraar mathematische fysica aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

accepteer de cookies hieronder om de aflevering te kunnen beluisteren

Beluister via Apple Podcasts

Beluister via Spotify

Over de podcast

In de podcastserie Aan de top! bespreken zes topwetenschappers de thema’s van het nieuwe Erkennen en Waarderen in relatie tot hun eigen carrière. De gesprekken gaan over de verschillende rollen in de academie, de rol van leiderschap en team science, maar ook over open science en de definitie van onderzoeks- en onderwijskwaliteit. De interviews zijn afgenomen door Ingeborg van der Ven en de montage en productie is gedaan door Spraakmaker Media. De podcasts zijn via vrijwel alle podcastplayers te luisteren.

Lees meer over Aan de top!

Feedback gevraagd

Heb je vragen of opmerkingen over de interviews? Stuur dan een mail naar dja@knaw.nl. De interviews en eventuele reacties worden verwerkt in een reflectierapport dat in de eerste helft van 2023 zal verschijnen.

 

Images

Contactgegevens 

De Jonge Akademie
Postbus 19121
1000 GC Amsterdam
Telefoon: 020 551 0867
E-mail: 
dja@knaw.nl

Ga naar contact

Over

De Jonge Akademie is een dynamisch en innovatief platform van onderzoekers uit verschillende disciplines met visie op wetenschap en wetenschapsbeleid.

Meer over De Jonge Akademie  > 

 

Cookie settings